Fair Meat, Real Taste

Since 1987

Over Asya Food

 

Asya Food is een online halal slager die al je boodschappen gratis thuisbezorgt.
In de Asya Food app vind je de vleeswaren van uw plaatselijke supermarkt voor de laagste prijs!
Asya Food is het kleine broertje van Vleesgroothandel Asya Laagraven, die al reeds 30 jaar actief is in de ‘’vleeswereld’’.

 

Het idee achter Asya Food

In een wereld vol leuke activiteiten is er veel te doen. En dan heb je tsja… Boodschappen doen… Moet ook gebeuren… Etiketten controleren op E-codes, controleren op gelatine, is er bij het slachtproces wel gedacht aan het dierenwelzijn, is het vlees wel ritueel geslacht. Verschillende theorieën spoken door het hoofd van de klant. Wat is nu verantwoord en wat niet?

Asya Food weet dat het anders kan: Fair Meat, Real Taste! Het idee is simpel. Wij controleren de dieren op herkomst, verzorgen het vee gezond, werken nauw samen met familiebedrijven die net als wij veel passie hebben voor dieren. We verpakken het voor jou bij de groothandel en bezorgen het gratis bij je thuis!

Ook zijn al onze producten halal-gecertificeerd!

Ik hoor je denken voor de laagste prijs, gratis thuis? Hoe kan dat? Het vlees gaat direct van de groothandel op uw bordje. Dure winkels op dure locaties worden vermeden om jou van vers vlees voor de laagste prijs te laten genieten. Met je telefoon bestel jij gewoon het vlees en wij bezorgen je vleeswaren voor de laagste prijs, gratis thuis!