Hoe ziet het halalbeleid van Asya Food eruit?

Asya Food is dochteronderneming van Vleesgroothandel Asya Laagraven. Deze vleesgroothandel werkt al jarenlang volgens strikte richtlijnen op het gebied van halal vleeswaren. Zo worden de verschillende leveranciers vooraf gescreend en moeten zij bewijs leveren dat het gehele proces volgens de halal richtlijnen gaat. Asya Food voert steekproefsgewijs controles uit bij de toeleveranciers om de halalwaardigheid te waarborgen. Asya Food kan daarom garanderen dat alle producten in de webshop voldoet aan de halal-eisen van de halal-consument. 

Hoe werkt het?

Bij Asya Food werken we niet met lidmaatschappen of abonnementen, dus je bestelling betaal je eenvoudig met ideal en je zit nergens aan vast.Op onze website kun je makkelijk je bestelling plaatsen. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Wij bij Asya Food hanteren wel een orderminimum van €30,-.

Ik heb zojuist een order geplaatst, wat nu?

Zodra wij je order hebben ontvangen sturen wij je een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde producten en je gegevens. Onze orderpickers zullen je order klaarmaken en onze runners zullen je bestelling vol enthousiasme afleveren. 

Levert Asya Food door heel Nederland?

Wij leveren vooralsnog alleen in de provincie Utrecht. Bij een groeiende vraag naar ons concept, zullen we meerdere adressen meenemen. Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van onze nieuwe bezorggebieden of meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Wanneer bezorgen jullie?

Elke donderdagavond gaan onze runners op pad om de bestellingen af te leveren. 

Wat gebeurt er als er niemand thuis is?

Als er niemand thuis is proberen we je bestelling af te leveren bij de buren. Als de buren ook niet thuis zijn, dan nemen we je vleespakket weer mee. De runner bewaart de bestelling in de koelauto, zodat we op een later tijdstip nog eens kunnen proberen om bij je halalvlees pakket te bezorgen.

Overige vragen?

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Heb je overige vragen of tips waar wij iets mee kunnen? Stuur ons dan gerust een berichtje via Whatsapp of een mail naar info@asyafood.eu.

Hoe werkt de betaling bij Asya Food?

Je bestelling wordt eenvoudig via iDeal afgerekend. Je zit dus niet vast aan abonnementen. 

Hoe lang na aflevering kan ik het vlees bewaren?

Op alle producten van Asya Food staat een houdbaarheidsdatum vermeld. Ons advies is om het vlees wat je niet meteen gaat consumeren in te vriezen. Ingevroren vleeswaren kun je veel langer bewaren dan verse vleeswaren. Onze tip is om bevroren vleeswaren een dag voor consumptie uit de vriezer te halen en in de koelkast rustig te laten ontdooien.

Hoe werkt de betaling bij Asya Food?

Het vlees een dag voor consumptie uit de vriezer halen en in de koelkast laten ontdooien is de beste optie. Ben je vergeten het vlees uit de vriezer te halen en wil je het snel ontdooien, maar wel de oer smaken behouden? Leg dan de vleespakketten in gesloten verpakking in een bak met koud water. Binnen een kwartiertje is het vlees ontdooid en misschien wel het belangrijkste, met behoud van smaak! We raden je af het vlees in de magnetron te ontdooien, want dit zorgt ervoor dat het vlees erg taai wordt.